Tuesday, May 8, 2007

Langhelg med mye aktivitet!



Vi har lagt bak oss en langhelg, og vel så det:-), med mye folk innom Utsyn. Vi har hatt busstur, minnemøte, 90-årsdag, konfirmasjon og enda en buss! Tilsammen har det vært 210 personer her disse dagene. Sånt er kjekt.
Nå er dette en litt roligere uke, så en kan planlegge nye arrangement, bestille varer, kalkulere priser og ikke minst prøve å finne arbeidshjelp til alt som ligger foran:-)
Vi trenger pauser innimellom.
Blomster på bordene.
Vi er så heldige at vi nesten alltid har friske blomster på bordene. Det er Alstromeria i forskjellige farger. Det kommer av at vi kjenner noen Utsyn-vennlige gartnere på Talgje, nemlig Gard Gartneri v/Jostein og Reidun Gard. Alt de ikke kan selge fordi blomstene er for mye utsprunget eller stilkene er litt skjeve, kan vi få ta med til Utsyn. Mange er det som kommenterer de fine blomstene, og det er hyggelig for oss å høre, - samtidig som vi sender en stille takk til giverne!
(Dette gamle bildet er bare et lite eksempel. Kameraet er nemlig til reparasjon, så vi kan ikke varte opp med ferske bilder av alt som skjer og alt vi vil vise)

No comments: