Sunday, May 20, 2007

Vårdugnad 12.mai


Lørdag 12. mai hadde styret lagt opp til en stor vårdugnad med for det meste utearbeid. Vi hadde håpet og bedt om "godt og tjenlig vær", - og det fikk vi! Det var strålende sol det meste av arbeidstiden, - og om kvelden kom regnet!
Det var til sammen tolv menn og tre damer i aktivitet. Tre barn var også med på sin måte. Arbeidet som ble gjort var tilpasset det den enkelte er god på. Det ble snekret, vasket, ryddet bed og anlagt nye felt med bark. Det ble malt opp kanonball-bane midt på asfalten. Dette er noe leirledere har etterlyst. Elektriker hadde vi også. I tillegg kom man godt i gang med det som skal bli et rekkverk på sjøsiden, for å hindre at noen detter og brekker noe. Inne ble kjøkkenet vasket ned,- og det ble lagd mat til dugnadsgjengen.

Nå har vi fått "hus" til søppelspanna og ryggstø på kanten rundt bassenget. Det ble også skiftet en vindusrute i hovedbygget og vi er altså i gang med rekkverket.
Bildene som er spredt rundt i dette innlegget, skal vise noe av det som skjedde denne aktive dagen på Utsyn:-)







I ettertid er det blitt plantet flere busker i området rundt bassenget; og det vi plantet i fjor, blomster nå. Dessuten har vi fått sommerbomster fra Gard Gartneri også i år, så det står bare igjen å få dem i jorda
Det er skikkelig kjekt når det blir fint rundt oss. Fortsatt er det mye vi ønsker å gjøre, så vi trenger stadig villige hender på Utsyn.

1 comment:

Kurt Inge said...

dette ble jo bra! Ser ut som du har fått med deg en flink gjeng=)