Sunday, August 24, 2008

En sommer er over, nesten.



Sommeren har sannelig gått som en røyk. Som nevnt i forrige innlegg, har det vært tre bryllup og ett selskap i juli/aug. Det er overstått nå. Ferie har vi prøvd ha også.

I hyttene har det vært folk det meste av sommeren. Også internatet har vært i bruk til folk som har en jobb å gjøre på Finnøy. Sånt er bra for økonomien.

Nå har vi startet på høstprogrammet:
Sist søndag hadde vi et misonslag på besøk. De fikk middag av oss, hadde aktiviteter og møte + kaffe, - og en tur i kiosken for de yngste.
Første buss var her på tirsdag. De fikk kalkunbryst og karamellpudding. Hovedretten var ny.
Denne helgen har vi hatt weekend med voksne. Det er en fin gjeng som støtter arbeidet med å gi leseopplæring til Iraqw-folket i Tanzania. De har fått Bibelen på eget språk, for fire år siden, men trenger hjelp for å lære å lese den:-) Fine møter med god misjonsinformasjon var det i helgen.
Vi går mot flere busslaster den nærmeste uken: tirsdag, fredag, lørdag og søndag. Noen av turistene skal også overnatte lørdag til søndag og ha kveldsmat og frokost. Søndag blir utfordringen, egentlig, for da er det to fulle busser samtidig. Ja, som det står i Salme 127: "Dersom Herren ikke bygger huset, arbeider bygningsmennene forgjeves". Om vi ikke skal bygge noe hus, er vi uansett avhengig av at Herren er med på Utsyn.

PS! Holdt på glemme at dugnadsvaktmestrene våre er i gang igjen etter sommeren. De har som mål å arbeide sammen på Utsyn hver fredag. Denne fredagen fikk de skiftet en rømningsdør i internatet, plenen ble slått og andre småting ble fikset. Godt at noen tar den biten, - og dugnad er bra!

No comments: