Monday, April 9, 2007

Han er oppstanden!




Dette var motto for siste påskeleir. De hadde også leirsang med samme tittel: "Han er oppstanden, Halleluja!"
Det var 41 barn på denne leiren 2. til 4. april for 2. - 4. klasse. Talere var Lars Skjæveland og Asbjørn Dyngeland. Og leirsjefen var fra, - Talgje (denne gangen også) Se hennes opplevelse av leiren her.
På denne leiren tok de en tur til Flerbrukshallen på Finnøy. Her var de et par timer og holdt på med forskjellige aktiviteter, - ikke bare fotball. Hallen er så stor at de kan dele den opp i tre med skillevegger. Utenom det kunne de som ville lage påskepynt under dyktig ledelse av Åse Kristin Bleka, ei av de 10 hjelpelederne. I tillegg var det de vanlige aktivitetene med møter, kosekveld, Bli-kjent-leker og sporlek, - og sikkert mye mer som vi på kjøkkenet ikke fikk med.

På leiren i Palmehelgen ble det 47 barn. De var også heldige med været og koste seg ute. Det var mest gutter på denne leiren og felles for de fleste var fotballinteressen. Derfor var de to turer opp til Finnøy Sentralskule for å bruke ballbingen der. Vi ønsker oss såååå en ballbinge på Utsyn også. Håper det snart legger seg til rette for å bygge det.
Så er det vårt ønske og vår bønn at alle disse barna, som har fått være under Ordets hørelse, får ta vare på budskapet om Ham som døde og stod opp igjen, - for dem og for oss alle!

No comments: