Monday, November 26, 2012Tenkte å møte leirdeltakerne med lun varme
 

Tid for barneleirer igjen!
De to siste helgene har vi hatt fulle hus med barn på leir. Kjempekoselig har det vært. Det meste av lørdagene går med til aktiviteter i form av å lage julegaver, juleverksted, altså :-)
Ellers er det samlinger om Guds ord, det er leker ute og inne. Leirkvelden med sketsjer står nok høyt på listen over det som er kjekt på leir. Også det å sove mange venner på samme rom, - eller sa vi "sove"? - det er ikke like enkelt det alltid, så foreldrene får nok hjem en trett utgave av sine håpefulle.

Vi har prøvd å bake brød!
 
Det gikk nesten 10 pizza på lørdagskvelden
 
 
 Torsdag 22. november hadde Utsyn Barnehage misjonsaksjon. Det er Japan som er misjonslandet dette året. I Utsyn Barnehage er de så heldige å ha en Japan-misjonær i arbeid. Hun hadde lagd en fin utstilling av japanske ting, hun viste bilder og fortalte. Barnehagebarna sang og var ellers aktive på samlingen. Det som innbrakte penger til aksjonen var at foreldre, besteforeldre og søsken var invitert til middag med Japaninspirert mat. Det var kylling med sushi-ris og en god kjøttsaus til foruten grønn te og snacks fra Japan. Det var god oppslutning og høy stemning.

No comments: