Monday, March 26, 2012

Smånytt



Ja, smått, - eller kanskje stort:
Utsyn har fått nytt piano i vinter. Kawai heter det og er sort-lakkert og lekkert. Vi har bestemt at det ikke skal herjes med på leir, så det er både låsbart og har et godt varetrekk til å ha på i slike anledninger. Vi har fått gaver fra banken og private og i tillegg har vi hatt en utloddning til inntekt for pianoet. Folk som har greie på det, skryter av både klangen og at det er behagelig å spille på.
Nye gardiner. Både på kjøkkenet og i dagligstuen (møtesalen) er det kommet nye, hvite gardiner. Det ble riktig lyst og fint. Vi har hatt to dugnadsdager for å få sydd og hengt opp gardinene i møtesalen, - sy- og strykedamer stilte opp.
Nye høyttalere. Vi har fått nye og mye bedre høyttalere både i matsal og møtesal, så nå er det lettere å få med seg det som blir sagt og sunget. Har fått positive tilbakemeldinger på dette.

Nye hyller i kjølerommene. Vi har skiftet ut de gamle respatekshyllene i kjølene med "skikkelige" metallhyller, noe som sikkert vil glede Mattilsynet. I tillegg fikk litt mer hylleplass og bedre oversikt. En skikkelig "vinn-vinn-situasjon" altså.
Alt i alt har vi brukt endel penger i vinter, men vi ser det som viktig å holde en god standard og ikke sakke etter. Vi håper at alle som kommer skal få en positiv opplevelse av å være på Utsyn.
Leirsesong. Vi har allerede hatt to helger med påskeleir for 2.-4.klasse og kommende helg, "Palmehelgen" er det leir for 5.-7.klasse. Deltakerantallet ligger på mellom 30 og 40. Mange gode talere og ledere er med på å gjøre leirene til en fin opplevelse, både åndelig og menneskelig.

No comments: