Sunday, April 27, 2008

En mye-forskjellig-helg!

Dette ble en helg med mange forskjellige moment.
1. Minileir for Utsyn Barnehage. Se bilder og les mer her
Fredag kl 17.30 kom forventningsfulle barn med en forelder hver på leir til oss. Det er de samme barna som er på tunet hver dag elelrs i uken, men nå var det noe annet. De skulle sove på Utsyn, i køyesenger med mor (eller far) og en venn på rommet. Stor stas. Startskuddet var pizza og is-kveld, med påfølgende møte (samlingsstund) barnehagestyrer fra Talgje. Deretter var det tid for å opptre med sang for foreldrene. Synge i mikrofon var stas.
De fleste sovnet rimelig raskt, omstendighetene tatt i betraktning. For at foreldrene skulle få en hyggekveld etterpå, var det "leid inn" barnevakter.
Lørdag var det møte igjen, sporlek og diverse, før det ble avsluttet med grøt.

2. Stor dugnadsdag.
En lenge planlagt dugnadsdag ble gjennomført tross regnet. Det ble hengt opp ny foldedør mellom salene. Noen oljegrunnet det nye barnehagebygget, andre holdt på med "hagearbeid" og sveising. Det var artig å gå rundt etterpå å se på alt som var blitt ordnet. I alt 14 mann var i sving fra kl 9 og utover.

3. Øyane Focus.
Det var ny samling med Focus lørdag kveld. 80 ungdom fra Finnøy og de andre øyene rundt var samlet til møte og pizza. Johan Halsne var taler.

4. Søndag var Utsyn utleid til en middagsservering.

No comments: