Tuesday, March 20, 2007

Loppemarked i havn!








Fredag og lørdag var det full fart på Utsyn. Fredag arbeidet de, 6-8 personer, fra morgen til kveld med å sortere innkomne lopper og lete frem de mest spesielle tingene, som skulle på auksjon. På kjøkkenet var det mat til kafeen det gikk i.




Så kom lørdag den 17. mars. Flagget gikk til topps og vi ventet på de interesserte. Kl 10.00 åpnet dørene og det var bare for kundene å velge og vrake. Auksjonen startet kl. 11.30. Noen gjenstander ble det rift etter og budene kom fort, mens etter andre ting var det mer laber interesse.


Resultatet: Vi har fått inn mer enn 30.000 kr og har fremdeles liggende noen gjenstander, som vi håper å omsette til god pris utenom. De rette kundene var nemlig ikke til stede. Det gjelder særlig to ridesaler; den ene en ekte cowboy-sal fra USA og den andre en tysk av god kvalitet. Finnøy er nok et litt for lite marked for alle de varene vi hadde, men vi er veldig glad for alle som støttet oss med "saker og ting" og alle som kom og kjøpte! Takk til alle nevnte og ikke minst: Takk til en ivrig og flink komité!!!

No comments: